Sandals Resorts

OBS! Endast för par

Sandals Resorts ligger på de bästa stränderna på Jamaica, St. Lucia, Antigua, Grenada, Barbados och Bahamas och erbjuder Luxury Included®-semester för par. Luxury Included® är själva sinnebilden av förstklassiga och unika hotell och finns endast på Sandals Resorts. Fantastiska strandlägen, lyxigt boende, gourmetmåltider och drycker av välkända märken samt en uppsjö av land- och vattensporter – allt detta ingår i ditt Luxury Included®-paket.

Deluxe Vacations har som mål att erbjuda dig en semesterupplevelse utöver det vanliga. Därför är vi glada över vårt samarbete med Sandals och att vi nu kan erbjuda dig en Luxury Included®-semester i världsklass. Och du kommer att bli överraskad när du upptäcker allt som ingår i priset. Alla Sandals Resorts har sin egen unika personlighet. Men alla har en sak gemensam: den där speciella stämningen som kombinerar romantik och naturens skönhet med intima miljöer som inspirerar till passion. Här kan ni njuta av orörda stränder där de enda fotspåren i sanden är era egna – eller njuta av en romantisk middag med tända ljus. Allt du behöver göra är att välja vilken Sandals Resort du vill åka till!

Sandals står för kvalitet, tillförlitlighet och personlighet – tre kriterier som skapar grunden för en toppensemester.
• Hög kvalitet – Sandals levererar hög kvalitet och service
• Tillförlitlighet – du kan lita på att Sandals alltid levererar det man lovar
• Personlighet – Sandals skiljer sig från sina konkurrenter och varumärket har en unik personlighet.
jamaica all-inkluderad

jamaica all-inklusive

jamaica sandals

jamaica billigt

billigt resa till jamaica

jamaica negril

jamaica montego bay

jamaica ocho rios

lyxhotell jamaica

resa jamaica

Kostnadsförslag?


 


Suveräna rum och sviter

Sandals Resorts erbjuder de finaste boendealternativen i hela Karibien. Du kan förvänta dig rum och sviter som osar av tropisk stämning och som är utrustade med fina mahognymöbler, kingsizesängar och storslagna marmorbadrum (vissa rumskategorier).Sov lite rundare i en förtrollande Rondoval, omgiven av din egen privata trädgård med en liten pool, sov högt på ett loft till ljudet av kluckande vågor på en armlängds avstånd, simma till din svit i stället för att gå eller njut av det fridfulla lugnet i din egen villa på en bergssluttning med en helt hänförande utsikt över havet.

Unna dig det allra bästa och välj Sandals Concierge Service. Då får du bland annat privat incheckning och en engagerad concierge som tar hand om alla dina önskemål. Eller skäm bort dig själv med en personlig butler, utbildad hos Guild of Professional English Butler och redo att följa din minsta vink. (Concierge Service och Butler Service kan väljas till vissa rumskategorier.)

Land- och vattensporter

Gör allt eller ingenting alls. På Sandals kan du välja själv. Här finns ett stort utbud av sportaktiviteter – på både land och vatten – som överträffar det mesta. Du som gillar undervattensvärlden kommer att älska Karibiens mest omfattande dykprogram. Och för nybörjare finns kunnig PADI-vägledning att tillgå. För certifierade dykare väntar obegränsade dykupplevelser – eller varför inte testa något helt nytt? Välj bland segling, snorkling, vattenskidåkning (vissa hotell) och en hel massa annat. För golfälskarna finns privata golfbanor på Jamaica och St Lucia och gymfantasterna kommer att älska de luftkonditionerade fitnesscentren som är utrustade med de senaste maskinerna. Greenfee ingår för alla gäster medan caddies (obligatoriskt) och golfbilar (frivilligt) tillkommer mot extra kostnad. Självklart har alla hotellen moderna fitnesscenter, med klasser som bland annat yoga och pilates på stranden, samt tennisbanor, beachvolleyboll och en hel mängd andra landsporter.
 
Gourmetmåltider
På Sandals Resorts har du tillgång till det bästa av världens kök. Här tillagas maten med största omsorg och kärlek och bara det allra bästa köttet används. Fisk och skaldjur levereras dagligen och färska grönsaker, örter, kryddor och frukt odlas på Sandals egna eller andra utvalda gårdar.
Avnjut ljuvliga rätter från hela världen på ett och samma hotell – från det traditionella karibiska köket, läckra texmex-rätter till det eleganta franska köket, det rustika italienska samt underhållande Teppanyaki-matlagning.

Bröllop på Sandals

Exklusivt för par. Sandals Resorts är världsledande när det gäller bröllop och smekmånadsresor. Stilren elegans eller tropisk stämning? Oavsett hur du vill ha ditt bröllop så är varje liten detalj lika viktig för oss som för dig. Sätt din personliga smak och stil på ditt drömbröllop, från början till slut. WeddingMoons® har tagits fram av Sandals för att du ska kunna få den upplevelse som du alltid har önskat dig. Det är den perfekta starten på det perfekta bröllopet där er smekmånad tar sin början i samma ögonblick som ni säger ja till varandra.Läs mer om deras gratis bröllopsåaket här

Inga kontanter
På samtliga Sandals Resorts tillämpas en ”No Cash”-policy. Det innebär att alla aktiviteter du väljer som har en extra kostnad kommer att debiteras på rummet. Alla gäster uppvisar vid incheckningen ett kreditkort för aktivera sin rumsdebitering.

Dricks, transfer och skatter
När du har betalat din Sandals-semester kan du luta dig tillbaka och räkna ner dagarna eftersom din semester omfattar både dricks, transfer och skatter. ”Have a nice day”. Det är den enda dricks du förväntas ge på alla Sandals Resorts eftersom de tillämpar en strikt ”ingen dricks”-policy som omfattar alla hotellmedarbetare.

 
Här finns information om Sandals Resorts all-inclusivepaket.
 
Sandals hotell på Jamaica

Sandals Inn

Sandals Ochi Beach
Sandals Royal Caribbean

Sandals South Coast