Bröllopstips

Bröllopspaket   Bröllopspriser  Bröllopstips   Bröllopsdatum   Bröllopscertifikat

Tack för att Ni har valt Deluxe Vacations för att organisera Ert bröllop. Här följer några tips och lite information som Ni behöver för att se till att allt blir perfekt.

Bröllopsformulär
Fyll i bröllopsformuläret som vi har skickat till Er och posta eller faxa det sedan till oss. Om Ni inte har fått det, kontakta oss på tel. 08-748 00 15.

Bröllopsdatum
Hotellet eller bröllopskoordinator har rätt att ändra datumet för Ert bröllop om så blir nödvändigt. Datumet kan till exempel behöva flyttas på grund av dåligt väder eller ifall domaren/vigselförrättaren kallas ut på andra offentliga uppdrag. Vi vill särskilt uppmärksamma Er på detta. Om Ni funderar på att trycka upp bröllopskort eller annat eller låta ingravera Era ringar, är det bäst att göra detta efter Er hemkomst.

Bröllopsklädsel
De flesta av våra brudpar brukar ha traditionella bröllopskläder som till exempel kostym eller frack för brudgummen och vit brudklänning för bruden. Men det går att välja andra bröllopskläder.

Vigselceremonin
Vigselceremonin äger normalt rum utomhus inom hotellets område. Men vid dåligt väder kan det bli nödvändigt att flytta vigselceremonin inomhus. Alla vigslar förrättas av en domare/vigselförrättare och ceremonin tar ungefär 15 minuter. Observera att vigslar enligt lag i dessa länder måste genomföras på det lokala språket. Det kommer därför att finnas en tolk som översätter det som sägs under ceremonin.

Vigselbevis
Ett vigselbevis kommer att utfärdas och skickas till Er vid ett senare datum. Vi föreslår att Ni tar en kopia på det dokument som Ni skriver under vid vigselceremonin så att Ni har något Ni kan få med Er hem och hänvisa till vid behov.

Bröllopskoordinator
Dagen efter Er ankomst bör Ni se till att få ett möte med Er bröllopskoordinator. Bröllopskoordinatorn kan då stämma av alla Era önskemål och Ni har då också chansen att beställa eventuella extratjänster. 

 

för resor till Karibien